Fiecare om are la dispozitie 24 de ore in fiecare zi.

Fiecare om are posibilitatea de a excela in ceea ce iubeste sa faca. Insa foarte, foarte putini o si fac.

Asta pentru ca foarte multi oameni aleg sa lucreze in umbra, temandu-se sau nestiind cum sa iasa in fata.

Se pierd intr-un job in care primesc bani cat sa treaca prin viata insa nimic spectaculos sau memorabil nu li se intampla.

Pentru a avea experiente spectaculoase si memorabile, incepe prin a fi tu spectaculos si memorabil 🙂 .


Om memorabil = Viață memorabilă


Omul implinit, care are viata pe care si-o doreste, stie ca pentru a face diferenta in lume, trebuie ca ceea ce face sa fie exceptional, si sa faca diferenta in vietile si experientele oamenilor.

Ceea ce ofera oamenilor trebuie sa fie atat de valoros incat acestia sa il tina minte.

Sa il poarte pe buze atunci cand vorbesc despre domeniul său de activitate.

Omul memorabil face lucruri la un nivel de profesionalism exceptional, stiind cat de important este sa faci acest lucru pentru a-ti creste valoarea muncii.

Cat de important este ca prin ceea ce faci si construiesti, sa ramai memorabil. Evident, ne referim memorabil pozitiv.

Cand Steve Jobs a inceput sa produca seria de calculatoare Mac a avut in minte exact acest aspect.

La fel si cand a pornit seria “i” cum imi place mie sa ii spun. Fiecare produs al sau a fost memorabil si unic.

iPod, iPhone, iPad; toate au revolutionat lumea si au demonstrat ca intr-o era, in care Microsoft avea monopol in piata, daca aduci ceva atat de bun incat sa nu poata fi ignorat, devii memorabil.

Oamenii te tin minte. Iar daca Apple a reusit sa invinga imperiul celui mai bogat om de pe planeta, fii sigur ca orice este posibil.


Memorabil spre succes


Leul nu este cea mai respectata felina pentru ca ragetul sau este puternic. Ci pentru ca este cel mai puternic. Memorabil.

Usai Bolt nu este cunoscut pentru ca este un alergator rapid. Este apreciat pentru ca este cel mai rapid alergator din toate timpurile.

Si tu poti deveni memorabil. La fel ca fiecare dintre noi. Indiferent unde lucrezi si care sunt pasiunile tale.

Orice activitate ce te defineste, are potentialul de a te scoate in evidenta. Insa tu esti pilotul. Tu detii controlul.

In drumul spre a fi memorabil si platit tot mai bine pentru munca pe care o prestezi, munceste mereu mai mult decat scrie in fisa postului.

Munceste impecabil si profesionist. Munceste cu devotament si pasiune. Iubeste fiecare task pe care il ai de indeplinit si suprinde oamenii cu care lucrezi.

Dedica-ti timp si chiar bani pentru a-ti dezvolta cunostintele si abilitatile. Investeste in tine, iar oamenii vor investi in tine si visurile tale.


Secretul ești tu


Exceleaza in ceea ce faci si nu iti seta ca obiectiv principal castigurile financiare sau faima, nici macar ideea de a fi memorabil.

Straduieste-te doar sa ajungi la cel mai inalt nivel in domeniul tau de activitate. Cand atingi acel punct, iar oamenii recunosc acest lucru la tine, toate se vor inalta in jurul tau.

Acesta este secretul unei vieti implinite, o viata in care faci diferenta in lume prin actiunile tale benefice celorlalti, actiuni care iti vor aduce toate bogatiile de care ai nevoie: sufletesti, profesionale, financiare si sociale.

Te invit calduros sa ieși in față, sa iesi din mulțime si sa te perfectionezi in ceea ce iubesti sa faci pentru a deveni memorabil in mintea si sufletele oamenilor.

Apoi, vei vedea cum incet, incet, doar și urmărind acest aspect, vei deveni tot mai liber si implinit.

Leave a Reply

Resetare Parola
Te rog introdu adresa de e-mail. Vei primi o noua parola prin e-mail.